Skip to content
Impresszum Nyomtatás E-mail
Írta: NaSa   
2009. March 27. Friday 20:24

Az oldal létrehozásában az motivált főképpen, hogy többen kerestek meg azzal, hogy eladna ezt azt,  ilyen olyan okból kifolyólag! Mi a boltban nyitás óta elhatároltuk magunkat a használt termékek kereskedelmétől, de mindig piszkált belül valami, hogy erre a problémára megoldást kellene találni. És mivel többen kerestek, éreztem, hogy a jelenlegi fórumokon való hirdetés nem működik jól valamiért.

Természetesen vannak a szakmai fórumoknak is adás-vétel rovatai, de mégsem egy egységes, hirdetési eszköz. Jó magam is az egyik közösségből pont egy ilyen hirdetés miatt léptem ki!

Természetesen az Internet magyar nyelven is tele van mindenféle hirdető oldallal, melyek áttekinthetetlensége már a szerkesztőnek is gondod okozhat, messze nem szűrik ki a feketézőket, sőt azokat erősítve működnek!

Ezen okoknál, valamint barátom által üzemeltetett egyéb cél specifikus „apro” oldal (www.felniapro.hu)  meglepően nagy sikerén felbuzdulva hoztam létre ezt az oldalt!

Remélem, hogy a siker itt is átütő lesz néhány hónap alatt!

Kérjük terjesszétek az oldal elérését általatok ismert használt fórumokon, weblapokon, hogy még nagyobb legyen kínálat és kereslet találkozása!

Többen kérdezték tőlem, mi hasznom az oldal létrehozásából, működtetéséből?

Válaszom az, hogy egy kereskedőnek is jobb, ha a használt modelleket megveszi olyan személy, akinek esetleg újra nem futja, nem biztos még a dolgában, hogy ér neki annyit a modellezés, majd a vásárlás után használja a modellt, hiszen idővel a használat után talán nagyobb kedvet kap új modell megvásárlására, vagy a régi felújítására! Természetesen ebből keletkező haszon, az összes modellkereskedő között eloszlik, nem csak nálunk csapódik le!

Azt kimerem jelenteni, hogy nem fogunk gyűjtést rendezni az oldal üzemeltetésére, erre garanciát vállalok! Kereskedelmi hirdetéssel sem sulykoljuk tele az oldalt, annak összhatását rontva!

Azért sajnálom, hogy meg kell jegyezzem itt, de mégis meg kell tennem, hogy az oldal elkészültébe fektetett energiát nem konkurencia teremtőnek szántam, ezért is van a szabályzatban, és mindenhol emlegetve a kereskedelmi (még ha az fekete kereskedelem is, vagy nevezzük üzérkedésnek) hirdetések feladásának tiltása!

Nem törölünk hirdetést, E-mail-ben vettük fel eddig is az ilyen hirdetés feladóival a kapcsolatot, és próbáljuk őket a szabályzat betartására kényszeríteni

 

 És végezetül néhány gondolat:

-         Mindég a megfelelő kategóriában add fel a hirdetésed!

-         Hirdetésed feladására szánj időt, fogalmazz világosan!

-         A kötelező rublikákon kívül is tölts ki minél többet, minél több információt adsz meg, annál kevesebb, sokszor ismétlődő kérdésre kell válaszolnod!

-         Öt fénykép tölthető fel, nem kell 800*600-as felbontásnál nagyobb, de a pici képek sem jók! A kép feltöltésnél vedd figyelembe, ha túl nagy méretű képeket töltesz fel, az eltart egy darabig! De a kép lényeges, sok minden információ átadható vele!

-         A hirdetés feladása után, ellenőrizd a hirdetésed!

-         Ha valamit kifelejtettél, elrontottál, javítsd ki!

Az oldal használatához sok sikert kívánok!

by NaSa

Utolsó frissités ( 2012. January 31. Tuesday 21:24 )
 
< Előző   Következő >

Be kell jelentkezni!

eHarex